firefighter2679283.jpg

SECTORNIEUWS 12/01/2018

Euralarm heeft voortaan een brandblusafdeling

Euralarm, de Europese beroepsvereniging voor de brand- en veiligheidssector, breidt zijn activiteiten uit naar brandblussen. Dit biedt de leden en de hele brandsector nieuwe mogelijkheden om op het Europese niveau met een stem te spreken.

Vanaf nu kan het lidmaatschap van de brandblusafdeling van Euralarm aangevraagd worden door zowel nieuwe leden zoals nationale beroepsverenigingen en bedrijven die niet op het Europese niveau vertegenwoordigd zijn als door actieve Euralarm-leden. Euralarm is georganiseerd als een koepelorganisatie en omvat al een afdeling elektronisch brandalarm, een afdeling elektronische bewaking en een afdeling voor brand en veiligheid.

De nieuwe brandblusafdeling is er gekomen om bedrijven en nationale verenigingen te vertegenwoordigen die actief zijn in technologie├źn zoals blussystemen met water (sprinklers, watermist), draagbare brandblussers, vaste blusinstallaties, brandblusmiddelen en nieuwe technologie├źn die worden ontwikkeld om branden te blussen of te controleren. (foto: Pixabay)

www.euralarm.org


Registreer u gratis:

  • Volledige artikels lezen
  • Top Security ontvangen per post en online lezen
  • 5 gratis credits, om een event, opleiding of vacature te publiceren
Registreer