topindahuapolendenemarken.jpg

SECTORNIEUWS 12/04/2018

Klanten uit Polen en Denemarken op bezoek bij het hoofdkantoor van Dahua

Het “Dahua Ticket to China”-programma beëindigde op 19 maart de evenementen tijdens de reis om sterk presterende partners uit de hele wereld naar het hoofdkantoor van Dahua in Hangzhou, China, te brengen.

De bedoeling van het “Ticket to China”-programma is om wederzijdse samenwerking te verbeteren door klanten meer te leren over Dahua, de nieuwste technologieën, producten en oplossingen, maar ook over het land en de cultuur. Op 11 en 18 maart zijn twee delegaties in China aangekomen, een uit Polen en een uit Denemarken. Hun komst was een onderdeel van het tweede jaar van het “Ticket to China”-programma. Samen gaven ze het startschot voor een nieuw jaar van reizen bij Dahua en doorheen het land.

De delegaties hebben alle pas ontwikkelde beveiligingstechnologiën en -producten aan den lijve ondervonden. Zo waren er ePoE, HDCVI-4K, HDCVI-IoT, PoC en UAV. Ze stonden vooral versteld van HDCVI-IoT, een combinatie van IoT met traditionele beveiligingstechnologie. Ze zijn ervan overtuigd dat dergelijke combinaties van technologieën hen nieuwe zakelijke mogelijkheden zullen bieden.

www.dahuasecurity.com