mobotixcollage.jpg

SECTORNIEUWS 24/04/2018

Mobotix benoemt Hartmut Sprave tot CTO en herbenoemt Klaus Kiener als CFO

Mobotix heeft Hartmut Sprave benoemd tot Chief Technology Officer (CTO) en Klaus Kiener voor drie jaar herbenoemd als Chief Financial Officer (CFO). Hartmut Sprave volgt Dr. Oliver Gabel op, die in november al is afgetreden. Sprave start uiterlijk op 1 september en heeft veel ervaring met het ontwikkelen van software en hardware. Inclusief CEO Thomas Lausten bestaat het managementteam uit drie leden.

Sprave was in 1991 mede-oprichter van MacroSystem Digital Video GmbH, waar hij vervolgens achttien jaar als CFO werkte. Momenteel werkt hij nog als Vice President Software voor Loewe Technologies GmbH, waar hij verantwoordelijk is voor de software-ontwikkelingen in Duitsland en internationaal.

Klaus Kiener is sinds 2016 CFO van Mobotix en door de herbenoeming blijft hij tot 31 maart 2021 verantwoordelijk voor de financiën, controlling, organisatie, IT-dienstverlening, inkoop, logistiek en productie. Samen met CEO Thomas Lausten heeft Kiener de afgelopen kwartalen het ‘fit for the future’-herstructureringsprogramma geïmplementeerd.

www.mobotix.com


Registreer u gratis:

  • Volledige artikels lezen
  • Top Security ontvangen per post en online lezen
Registreer