topindahuapaneldiscussion.jpg

SECTORNIEUWS 11/07/2018

Dahua Technology debatteert over AVG en cyberveiligheid met marktleiders op IFSEC

Dahua Technology heeft tijdens de beurs IFSEC International een paneldiscussie gehouden over de AVG en cyberveiligheid, samen met TÜV Rheinland, een onafhankelijke organisatie voor tests, inspectie en certificering en Synopsys, een toonaangevende leverancier in softwareveiligheid en kwaliteitoplossingen.

Nu de AVG in werking is getreden en het bewustzijn rond cyberveiligheid in de EU blijft toenemen, ziet Dahua welke aanzienlijke veranderingen het kan teweegbrengen voor de wereldwijde beveiligingssector. Daniel Chau, Overseas Marketing Director van Dahua, bevestigde dat Dahua alles in het werk zal stellen om relevante plaatselijke regels na te leven en om de langlopende verbintenissen met plaatselijke klanten te respecteren.

Samen met Daniel Chau hebben Udo Scalla (TÜV Rheinland) en Adam Brown (Synopsis) gedebatteerd over onderwerpen zoals beste practices in cyberveiligheid voor elektronische beveiligingstoepassingen, de gevolgen van de AVG op elektronische beveiligingstoepassingen en wat eraan gedaan moet worden en de mogelijke gevolgen van de AVG op AI-toepassingen in beveiliging.

www.dahuasecurity.com


Registreer u gratis:

  • Volledige artikels lezen
  • Top Security ontvangen per post en online lezen
Registreer