topinhikvisionessen.jpg

SECTORNIEUWS 06/09/2018

Hikvision en partners brengen AI-ervaring op Security Essen

Van 25 tot 28 september stelt Hikvision de allernieuwste bewakingstechnologie voor op Security Essen. De beurs vindt dit jaar plaats in de Messe Essen. Het bedrijf zal er zijn technologische vooruitgang, onder meer in AI, in de verf zetten en belangrijke partners vertegenwoordigen.

Op de stand worden de nieuwste producten en technologieën van Hikvision voorgesteld. De nadruk ligt op producten die zijn uitgerust met de geavanceerde AI-technologie, voor toepassingen in de beveiligingssector en daarbuiten. Er zijn interactieve ruimtes waar bezoekers worden ondergedompeld in de wereld van AI en Retail en ze de producten en oplossingen zelf kunnen uitproberen.

Hikvision streeft ernaar om al zijn producten uit te rusten met AI en verlegt zo de grenzen in tal van configuraties. Het bedrijf helpt zijn partners ook in het leveren van slimme, doeltreffende oplossingen aan eindgebruikers, waarbij gezamenlijke projecten het aanbod van beide partijen versterken. Hikvision nodigde zes partners uit om dit op de stand te demonstreren.

www.hikvision.com


Registreer u gratis:

  • Volledige artikels lezen
  • Top Security ontvangen per post en online lezen
Registreer