topineocorteximmix.JPG

SECTORNIEUWS 08/01/2019

Eocortex geïntegreerd in bewakingsplatform Immix

Eocortex, een ontwikkelaar van professionele software voor videobewaking, ondersteunt voortaan het bewakingsplatform Immix. Het Immixplatform combineert in een eengemaakt bewakingssysteem meer dan 500 diensten die de veiligheid garanderen van mensen, organisaties en hun omgeving.

Dankzij deze integratie kunnen videostreams en signalen van de Eocortex VMS naar Immix doorgezonden worden via het RTSP-protocol en de Sureview Generic SMTP.

Securitas System Integrator, een partner van Eocortex, gebruikt Immix voor zijn dienstverlening in controlekamers. De samenwerking tussen Immix en Eocortex maakt het mogelijk video- en alarmsignalen te ontvangen van de gecontroleerde plaatsen. In de zeer nabije toekomst zullen Immix en Eocortex het vereiste beveiligingsniveau verzekeren in het logistiek centrum van Fiege, waar meer dan 60 camera’s met een ST-licentie zijn geplaatst.

https://eocortex.com/en/about-us/news/2018/eocortex-has-been-integrated-with-immix-monitoring-platform.html?utm_source=media&utm_medium=benelux&utm_campaign=ts