116831396arroieper.jpg

SECTORNIEUWS 27/05/2019

Russische bewakingsoplossing voor politiezone Arro Ieper

Samen met de installatiefirma RTS voert Eocortex projecten uit voor de Belgische overheidssector. Een van deze oplossingen is in gebruik bij de politiezone Arro Ieper, de regio rond Ieper waaronder tien gemeenten vallen: Ieper, Poperinge, Wervik, Zonnebeke, Heuvelland, Moorslede, Staden, Vleteren, Langemark-Poelkapelle en Mesen. Wat die installatie onderscheidt, is dat de bewaakte voorwerpen ver van elkaar verwijderd zijn.

Meer dan 400 camera’s in deze politiezone werken met de Eocortex-software. De camera’s zijn gecombineerd in een enkel videobewakingssysteem met een gemeenschappelijke controlekamer. Elke politieagent kan elk bewaakt voorwerp oproepen. De volgende slimme modules worden gebruikt om de veiligheid te garanderen: volgmodule om voorwerpen te kunnen volgen die in de beperkt toegankelijke zones verschijnen, gezichtsdetectiemodule om gezichten te detecteren en in de database op te slaan, module om verdachten te zoeken om een zoekvoorwerp in het archief terug te vinden. De module is erg efficiënt om overtreders of vermiste kinderen te vinden.

https://eocortex.com/en/about-us/news/2019/politizone-arro-ieper-trusts-eocortex-to-ensure-the-safety-and-security-of-its-citizens.html


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.