topindahuagovie.jpg

SECTORNIEUWS 28/05/2019

Dahua wint Govies Award

Dahua Technology heeft een ‘Govie’ gewonnen van Security Today, een magazine voor geïntegreerde producten en technologie voor de Noord-Amerikaanse obligatiemarkt. Die prijs gaat naar uitmuntende veiligheidsproducten voor de overheidsmarkt in allerlei categorieën, inclusief videobewakingscamera’s.

Een onafhankelijke jury uit de veiligheidssector heeft de winnaars voor 2019 in alle Govies-categorieën uitgekozen. De inzendingen zijn beoordeeld op hun functies, innovatie, kwaliteit, design, afzetmogelijkheden en technische vooruitgang, naast een reeks andere eigenschappen. De Multi-flex van Dahua Technology, een flexibele, 4x2MP multisensorcamera is bekroond met de Gold Award in de categorie IP-videobewakingscamera’s.

De Multi-flex biedt een innovatieve flexibiliteit en laat gebruikers elke sensormodule onafhankelijk positioneren rond het inwendige cameraspoor. Dat levert een gezichtsveld op van 180, 270 of 360 graden. De ingebouwde IR-verlichting beweegt samen met de sensoren en levert verlichting bij nachtlicht.

www.dahuasecurity.com