topindahuagovie.jpg

SECTORNIEUWS 28/05/2019

Dahua wint Govies Award

Dahua Technology heeft een ‘Govie’ gewonnen van Security Today, een magazine voor geïntegreerde producten en technologie voor de Noord-Amerikaanse obligatiemarkt. Die prijs gaat naar uitmuntende veiligheidsproducten voor de overheidsmarkt in allerlei categorieën, inclusief videobewakingscamera’s.

Een onafhankelijke jury uit de veiligheidssector heeft de winnaars voor 2019 in alle Govies-categorieën uitgekozen. De inzendingen zijn beoordeeld op hun functies, innovatie, kwaliteit, design, afzetmogelijkheden en technische vooruitgang, naast een reeks andere eigenschappen. De Multi-flex van Dahua Technology, een flexibele, 4x2MP multisensorcamera is bekroond met de Gold Award in de categorie IP-videobewakingscamera’s.

De Multi-flex biedt een innovatieve flexibiliteit en laat gebruikers elke sensormodule onafhankelijk positioneren rond het inwendige cameraspoor. Dat levert een gezichtsveld op van 180, 270 of 360 graden. De ingebouwde IR-verlichting beweegt samen met de sensoren en levert verlichting bij nachtlicht.

www.dahuasecurity.com


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.