topinsmartsdaopen.jpg

SECTORNIEUWS 13/08/2019

SmartSD distributeur van AOpen

SmartSD is sinds kort officieel distributeur van de hardware-oplossingen van AOpen. Dat bedrijf werd opgericht in 1996 in Taiwan als fabrikant in computeronderdelen en is in twintig jaar uitgegroeid tot een ontwikkelaar van ‘small form factor computing devices’. Door de almaar evoluerende markt van computerapparatuur zal de vraag naar die compacte klantoplossingen de komende jaren sterk groeien.

AOpen creëert hardware voor verschillende oplossingen in verschillende scenario’s. Alle systemen en producten worden door het bedrijf zelf ontwikkeld en gefabriceerd. Zijn hardware is onder andere inzetbaar voor beveiliging, digital signage, analytics, surveillance, POS en smart vision. AOpen is in meer dan 100 landen actief binnen meerdere markten.

De DEV7610 en de DEX5550 zijn de eerste producten die SmartSD in haar productenpakket opneemt. De DEV7610 is een krachtige, compacte PC met een NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti grafische kaart voor IP-video-oplossingen. De DEX5550 is een krachtige UHD (4K) ‘high-definition digital engine’ met een laag stroomverbruik voor video en toegangscontrole-oplossingen.

smartsd.com/

www.aopen.com/BE_nl/index.html