topindahuapepper.jpg

SECTORNIEUWS 26/08/2019

Dahua werkt samen met Pepper

Dahua Technology is een strategisch partnerschap aangegaan met Pepper, een IoT-platform-as-a-service, zodat de intelligente oplossingen van Pepper geïntegreerd kunnen worden in de hardware van Dahua.

Het in de VS gebaseerde platform van Pepper drijft geconnecteerde toestellen over de hele wereld aan en levert via partnerschappen met bedrijven erg veilige en private geconnecteerde diensten. De aanpak van een platform-as-a-service die Pepper aanbiedt, is wereldwijd gericht op fabrikanten van consumentenelektronica, consumentenmerken en dienstverleners die de voordelen van IoT willen inzetten door merkspecifieke en hoogwaardige IoT-diensten aan eindgebruikers te leveren. De kant-en-klare diensten van Pepper omvatten de firmware voor toestellen, erg veilige cloudhosting en een intuïtief ontworpen gebruikersinterface.

De producten van Dahua Technology, zoals videobewakingstoestellen, netwerkcamera’s, opnametoestellen en andere kritieke hardware-onderdelen, worden alom gebruikt in meer dan 180 landen en regio’s over de hele wereld.

www.dahuasecurity.com

pepper.me/