topindahuaimouproductlaunch.JPG

SECTORNIEUWS 12/11/2019

IoT-camera met AI en slim slot met gezichtsherkenning met 3D en AI

Onlangs is de Imou New Product Launch gehouden in Shenzhen (China), met als thema ‘Samenkomen en groeien’. Er zijn tal van zwaarwegende hightech producten voor de binnenlandse markt gelanceerd. Een ervan was het Imou V8i slimme slot – Imou’s eerste slimme slot met technologie voor 3D AI-gezichtsherkenning. Dat zorgt voor veiligere ontgrendeling na gezichtsherkenning zodat gebruikers geen sleutels meer nodig hebben, hun handen vrij hebben en geruster door het leven kunnen gaan.

De Imou Ranger IQ is er ook voorgesteld. Dat is de eerste door AI aangestuurde IoT-camera die kan ‘kijken, luisteren, spreken en handelen’. De camera kan geluiden en beweging detecteren, mensen onderscheiden van bewegende voorwerpen of huisdieren, indringers verjagen met de ingebouwde sirene en dienst doen als de spil van het alarmsysteem door samen te werken met detectoren.

Ook nieuw is het Wireless Security System. Dat is uitgerust met de nieuwste technologie voor cameraherhaling, zodat een nooit geziene dekkking over lange afstanden mogelijk is. Het systeem kan ook geplaatst worden met plug-and-play, en het kan dus gemakkelijk verbonden worden met andere beveiligingscamera’s.

www.imoulife.com


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.