dahuaappned_1.jpg

NIEUWS 09/01/2020

Volledige Dahua assortiment altijd binnen handbereik met de Dahua Partner APP

Met de Dahua Partner APP heb je het volledige Dahua assortiment altijd binnen handbereik, 24 uur per dag, waar je ook bent. De app is speciaal ontwikkeld voor installateurs en system integrators en beschikt over talloze praktische functies.

De app biedt je de mogelijkheid om ter plekke effectief tot een passende oplossing te komen voor elke omgeving en situatie. Vergelijk eenvoudig producten om tot een geschikt aanbod te komen voor de klant. Heb je de gewenste items gevonden? Sla ze op als favoriet en plaats je bestelling.

Om producten en oplossingen toe te voegen aan je favorieten heb je een account nodig. Deze maak je gemakkelijk en gratis aan in de app. Vul de gewenste gegevens in, en je kunt onmiddellijk inloggen.

Leuke bonus: met de scanfunctie van de APP kun je de barcode van Dahua artikelen scannen om punten te sparen. Wanneer je voldoende punten hebt opgebouwd, kunnen deze worden omgezet in Bol.com cadeaukaarten. Op aanvraag worden de punten binnen twee weken omgezet in cadeaukaarten.

Download de Dahua Partner APP door de bovenstaande QR-code te scannen of ga naar de Apple Store of de Google Play Store. Registreer je nu en ontvang 50 spaarpunten gratis in je account!

Bekijk hieronder alvast een promotie-video:

 

Hieronder vind je nog een instructie-video:

 

https://www.dahuasecurity.com/nl


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.