topineuralarmversterking.jpg

SECTORNIEUWS 04/02/2020

Nieuwe technische managers voor Euralarm

Het professionele team van Euralarm is versterkt met twee nieuwe technische managers. Michael Scharnowsky is benoemd tot technisch manager van de brand- en blusafdelingen. Benoit Stockbroeckx is de nieuwe technische manager voor de beveiligings- en serviceafdelingen.

De afgelopen jaren bekleedde Michael Scharnowsky onder andere de functie van voorzitter van de marketingcommissie en vertegenwoordigde hij Hekatron binnen de brand- en blusafdeling. Hij heeft een lange staat van dienst op het gebied van brandveiligheid en bekleedde verschillende managementfuncties alvorens hij zich bij het professionele team van Euralarm aansloot.

Benoit Stockbroeckx was tot voor kort hoofd van het divisielaboratorium van ANPI. Deze vereniging is actief binnen de brand- en diefstalpreventie waarin ook alle industriële federaties en beroepsverenigingen alsmede de overheid vertegenwoordigd zijn. Hij is ook geen onbekende voor Euralarm. Benoit Stockbroeckx werkte samen met Euralarm in verschillende technische comités voor normalisatie en werkgroepen.

www.euralarm.org