SECTORNIEUWS 25/06/2020

SmartSD door Paxton gekozen tot Distributor of the Year 2019

Jaarlijks wordt de “Distributor of the Year “ award door Paxton Benelux uitgereikt aan de distributeur die een mooie groei weet te realiseren, excellente support geeft en de Paxton producten snel uit voorraad kan leveren. De award werd uitgereikt aan Sales Director Stefan Schreurs van SmartSD door Stefan van der Velden, Regional Sales Director van Paxton Benelux. Vanwege de huidige Covid-19 situatie was de uitreiking dit jaar later dan normaal.

Ieder jaar wordt deze award uitgereikt aan de distributeur die een mooie groei heeft gerealiseerd maar zich ook op een andere manier heeft weten te onderscheiden. Er wordt beoordeeld op 12 verschillende punten, waaronder omzet, omzetgroei, voorraadbeheer, supportkwaliteit, marketing activiteiten, leadgeneratie, salestools zoals de website maar ook de inzet van de distributeur om de Paxton toegangscontrole producten te promoten in de Benelux markt.

SmartSD is distributeur van oplossingen voor camerabeveiliging, toegangscontrole en inbraak- en branddetectie. SmartSD heeft meer dan 50 security professionals in dienst en vertegenwoordigt meer dan 40 A-merken.

www.smartsd.com