topdeltalinkeyeopeners.jpg

SECTORNIEUWS 11/09/2020

5 Eyeopeners voor installateurs van bewakingsoplossingen

Bent u een professionele installateur van bewakingsoplossingen? Dan moet u moet even blijven lezen. “What Happens Next?”, dat is de vraag die elke ondernemer zich stelt? Zeker in de sector van professionele beveiliging gaat de technologische evolutie loeiend hard. Moderne technologie, internet, smart devices evolutie naar het Internet of Things,.... Niets is nog wat het tien jaar geleden was.

En de echte revolutie is nog maar pas begonnen. Beveiligen wordt nog veel meer een samenspel van smart infrastructuur en IT-cleverness. De mogelijkheden zijn gigantisch en de camera’s van VIVOTEK zijn nu al klaar voor deze revolutie.

Deltalink, dé distributeur bij uitstek van IP netwerk producten, maakte een whitepaper waarin u kan ontdekken waarom bijvoorbeeld de camera’s van VIVOTEK samen met de kennis en service van deltalink u in pole-positie zetten om vandaag al de klanten van morgen te overtuigen. Wij noemen dit de ‘5 eyeopeners voor installateurs van bewakingsoplossingen’. En dat zijn het ook!

Wilt u als professional in beveiliging mee zijn met deze revolutie? Grijp dan het moment en zet uw lens op VIVOTEK!

Ga naar www.deltalink.be/vivotek-what-happens-next-5-eyeopeners, download onze whitepaper en bekijk het gratis startpakket ter waarde van € 1 000!

Wat zit er in het startpakket?

  • Gratis basisicursus IP Network Technology (4u, in ons opleidingscenter)
  • Gratis productkit met daarin een VIVOTEK 5MP camera met Micro Trend IoT Security
  • Gratis slimme camera beheersoftware VAST 2

Wie is deltalink?

Haarscherpe visie op data, communicatie, service en knowhow. Opgericht in 1991 en vanaf de eerste dag zijn onze prioriteiten het brengen van toegevoegde waarde, niet toevallig sinds we een Value-Add Distributeur zijn, en het opbouwen van lange termijn relaties.

U kan bij ons terecht voor de volgende generatie veiligheidscamera’s met super marges voor onze resellers, service en knowhow in een optimaal beveiligd digitaal geheel.

Profiteer met deltalink en VIVOTEK van:

  • Topkaliteit aan vlijmscherpe prijzen
  • Tot 40% marge op onze producten
  • Klaar voor de toekomst in IoT
  • Slimme toepassingen en beheer via IP
  • Topservice van A tot Z


Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.