topinaxissmartcityexpo.jpg

SECTORNIEUWS 29/10/2018
Axis presenteert smart city-oplossingen tijdens de Smart City Expo

Axis Communications zal tijdens de Smart City Expo, die plaatsvindt in Barcelona van 13 tot en met 15 november 2018, een aantal oplossingen presenteren voor veiligheid en mobiliteit in de stad. Omdat de voordelen van zogenaamde smart cities druk

toppneizoflexscan.jpg

PRODUCTNIEUWS 26/10/2018
31,5-inch monitor met 4K-resolutie

Eizo presenteert de FlexScan EV3285. De FlexScan-monitor beschikt over een 4K-LCD-display met een diagonaal van 31,5 inch en is met zijn randloze design en USB type-C-poort geschikt voor multimonitorsystemen en moderne kantoren.

topinsmartsdnieuwewebsite.jpg

SECTORNIEUWS 25/10/2018
Nieuwe website SmartSD

De nieuwe website van SmartSD is online. Om gebruik te kunnen maken van die website vragen men het wachtwoord wijzigen. Het bedrijf geeft aan dat dit zo kan:


Perimeter Protection
toppndahuaapartment.jpg

PRODUCTNIEUWS 24/10/2018
Dahua lanceert buitenpost met gezichtsherkenning voor appartementen

Dahua Technology heeft een buitenpost voor appartementen gelanceerd, VTO9341D, die nieuwe oplossingen biedt voor toegangscontrole voor omheiningen en vestibules met de allernieuwste gezichtsherkenningstechnologie.

toppnmobotixcyberaanvallen.jpg

PRODUCTNIEUWS 23/10/2018
Mobotix’ gecertificeerde oplossingen tegen cyberaanvallen

Als onderdeel van het Cactus Concept voor end-to-endbescherming van videosystemen, zijn de oplossingen van Mobotix gecertificeerd door experts van SySS GmbH, in Duitsland specialist op het gebied van penetratietesten. Tijdens het testen op Security

toppnhikvisioncertificaat.jpg

SECTORNIEUWS 22/10/2018
Gemeenschappelijke certificeringscriteria voor Hikvision

De productreeks IP-camera’s van Hikvision, DS-2CD3 en DS-2CD5, hebben het Certificate of Common Criteria for Information Technology Security Evaluation bereikt met garantietype EAL2 verhoogd met ALC_FLR.2 (EAL2+).


technische mensen nodig

Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.