topinlightbuildingsecurity.jpg

SECTORNIEUWS 18/07/2019
Geconnecteerde veiligheid wordt het hoofdthema op Light + Building

In 2020 draait Light + Building rond het hoofdthema “geconnecteerde veiligheid”. Het platform Intersec Building, een congresformat en een speciale themagids, bevorderen uitwisseling, informatie en navigatie.

topindnvsecurityacademy.jpg

SECTORNIEUWS 17/07/2019
De Security Academy en DNV GL bundelen kennis en expertise

De Security Academy en DNV GL hebben in juli een overeenkomst getekend waardoor de kennis van beide organisaties kan worden samengebracht.

topinpaxtonwebsitevernieuwd.jpg

SECTORNIEUWS 16/07/2019
Facelift Paxton-website

De website van Paxton is vernieuwd. Ze is voortaan voorzien van een moderne interface, duidelijke structuur en content zoals al het laatste nieuws over producten, integraties, casestudy’s en documentatie.


Perimeter Protection
toppndahuaivss20.jpg

PRODUCTNIEUWS 12/07/2019
Slimme videobewakingsserver met verbeterde AI-prestaties

Dahua Technology heeft IVSS 2.0 gelanceerd, een verbeterde reeks van zijn NVR-familie, uitgerust met de recentste AI die ontwikkeld is voor deep learning, wat nieuwe mogelijkheden oplevert voor slimme beveiligingsoplossingen.

topinidisebookfoto.jpg

SECTORNIEUWS 11/07/2019
Gratis e-book over Total Cost of Ownership

In de zich snel ontwikkelende markt van camerabewaking is het van essentieel belang dat securitymanagers inzicht hebben in de daadwerkelijke kosten van camera-observatieoplossingen.

topinengiehollandsystemen.jpg

SECTORNIEUWS 10/07/2019
Engie versterkt zijn positie op de technische beveiligingsmarkt

Engie heeft Holland Systemen Elektronische Beveiliging Den Haag BV (Holland Systemen) overgenomen. Holland Systemen is sinds 1995 leverancier van geïntegreerde beveiligingssystemen op het gebied van toegangscontrole, cameratoezicht, brand- en


technische mensen nodig
toppndahuastarlight.jpg

PRODUCTNIEUWS 09/07/2019
Technologie met uitgebreid cameragamma voor apps met lage lichtsterkte

Dahua Technology heeft “Starlight Tecnology” ontwikkeld, met een uitgebreid cameragamma waaronder PTZ, IPC en HDCVI om te voldoen aan de noden van omgevingen met lage lichtsterkte.

topinaraanismokecatcher.jpg

SECTORNIEUWS 08/07/2019
Bosec-certificaat voor branddetectie met intelligente camera

De SmokeCatcher van Araani is sinds kort Bosec-gecertificeerd. Daarmee is het systeem ook in België erkend als een gekeurde rookdetector. De keuring gebeurde volgens de internationale ISO Technische Specificatie (ISO TS 7240-29/2017). Eerder dit

toppnsmartsd2nprojectdesigner.jpg

PRODUCTNIEUWS 04/07/2019
Eenvoudig intercoms samenstellen

2N heeft een nieuwe productconfigurator voltooid en online geplaatst. In het verleden was daarvan een beperkte Excelversie beschikbaar. De recente online versie vervangt de oude en heeft een flink aantal verbeteringen.

toppncsldual4wordsim.jpg

PRODUCTNIEUWS 03/07/2019
Router met dubbele 4G-Worldsim

Het CSL-routergamma is uitgebreid met een router met dubbele 4G-Worldsim. Die router wordt geleverd met twee 4G-Worldsims voor verschillende netwerken: een sim is actief en de andere staat stand-by voor optimale prestaties. Het gamma bevat voortaan

toppnsmartsdgenetecsecuritycenter58.jpg

PRODUCTNIEUWS 03/07/2019
Security Center 5.8 helpt efficiënter te monitoren

Genetec heeft de versie 5.8 van Security Center gelanceerd. Die bevat een resem handige mogelijkheden voor zowel de desktop- als de mobile-app. Of men nu belast is met de beveiliging van een campus, een lokaal bedrijf of een tiental externe sites,

topinhikvisionipsiva.jpg

SECTORNIEUWS 02/07/2019
IPS Intelligent Video Analytics als eerste lid van het HEOP-programma

IPS Intelligent Video Analytics is het eerste bedrijf dat zich aansluit bij het Hikvision Embedded Open Platform (HEOP) programma. Via HEOP zal IPS zijn geavanceerde analysemodules uploaden naar Hikvision 5-Series netwerkcamera’s.

Gratis online lezen en op de hoogte blijven van interessant nieuws uit uw sector via onze nieuwsbrief?


Door te registreren ga je akkoord met de algemene voorwaarden.